Er is al vaak gezegd dat je een boek niet moet beoordelen op zijn kaft. Maar als het gaat om uw marketingmail, lijkt niemand een probleem te hebben met het maken van een snelle beslissing. Goede onderwerpregels per e-mail kunnen een grote impact hebben op uw lezers. Bij Inform-All kunnen we u helpen met het instellen van de e-mailmarketingsoftware, maar ook met de juiste e-mailinhoud.

Tegenwoordig hebben we e-mails vervangen door tweets, vind-ik-leuks en statusupdates, maar dat betekent niet dat onze affiniteit voor e-mail minder is. Sterker nog, vanwege de ruis en chaos op sociale media is, zou je kunnen bijna kunnen zeggen dat je e-mail inbox een persoonlijker bericht is.

Daarom geloven we dat het bouwen van succesvolle e-mailmarketingcampagnes nog nooit zo belangrijk is geweest als nu. Maar er is een probleem: de meeste mensen weten niet hoe ze het goed moeten doen. Dus in het belang van het bevorderen van uw werk en klandizie  helpen wij u slagen. Wij helpen u vanaf de basis en praten over hoe een geweldige e-mailcampagne vanaf de grond af is opgebouwd.